Tantermen kívüli munkarend 2020. március 16-tól

Tisztelt Szülők!

A magyar kormány rendelkezése értelmében 2020. március 16-tól (hétfőtől) a közoktatási intézmények tantermen kívüli, digitális oktatásra térnek át. Ettől az időponttól a járvány megelőzése és minél gyorsabb visszaszorítása érdekében nem lehetnek tanulók az iskolában. A tanítás más körülmények között ugyan, de folytatódik!

A tervezetten digitális formában működtetett oktatás olyan újszerű kihívás, amely mindannyiunktól fegyelmezettséget, kölcsönös együttműködést követel. A kialakult helyzetről, a további tudnivalókról folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önöket az iskola honlapján. Kérjük türelmüket és megértésüket.

Az iskolai étkezéssel kapcsolatban leghamarabb hétfőn tudunk tájékozódni a szolgáltató és az Önkormányzat munkatársainak segítségével.

Azon tanulók számára, akiknek a szülők/törvényes képviselők nem tudják biztosítani a napközbeni – 8-17 óra közötti – felügyeletet, kiscsoportos felügyeletet kell biztosítanunk.

Ezt az intézményi felügyeletet csak azon szülők számára tudjuk felajánlani, akiknek a munkája nélkülözhetetlen a járvánnyal kapcsolatos feladatok, valamint az egyéb közfeladatok és a közellátás biztosításához. Itt kívánom felhívni a Tisztelt Szülők figyelmét, hogy kiscsoportos felügyelet esetében is magasabb a fertőzésveszély, mint ha otthon lenne a gyermek.

 

Köszönettel:

Pappné Guba Éva
intézményvezető