Járványügyi eljárásrend kiegészítése 2021. december 1-től

Tisztelt Szülők!

Az emberi erőforrások miniszterének 29/2021. (XI.19.) EMMI határozata alapján a köznevelési intézménybe történő belépés a köznevelési intézmény vezetője által meghatározott ponton túl csak akkor engedélyezhető, ha az intézmény a határozatban foglalt dokumentumok egyike alapján ellenőrizte a belépni kívánó személy koronavírus elleni védettségét.

Az EMMI határozat 3. pontjában az intézményvezetőnek biztosított felhatalmazás alapján, a Kisteleki Általános Iskola és Kollégium vonatkozásában 1-1 BELÉPÉSI PONTOT HATÁROZOK MEG: az iskola (kollégium) portája.

Eddig a belépési pontig mind a védettségi igazolvánnyal rendelkező, mind az ezzel nem rendelkező arra jogosult személy (szülő, nagykorú kísérő) az udvaron keresztül beléphet az intézmény területére.

Intézményvezetői jogkörömben hozott fenti döntésemet elsődlegesen a gyermekek, a szülők, kísérők és az intézményi dolgozók egészségének megőrzése indokolja.

Ezek az intézkedések 2021.12.01-től hajtandók végre, és a veszélyhelyzettől függő ellenkező intézkedésig kötelező érvényűek.

Kérem megértésüket és közreműködésüket a szabályok következetes betartása és egészségvédelmünk érdekében.

Adatkezelési tájékoztató megtekintése védettség ellenőrzéséhez

 

Köszönettel:

Pappné Guba Éva
intézményvezető