Ballagás

Virágdíszbe öltözött az iskola június 11-én. A csengőszóra elindultak a 8. osztályosok, és elbúcsúztak a jól ismert osztálytermektől. Megálltak a Petőfi szobornál, ahol Tasi Rebeka elszavalt egy verset, és a végzősök egy koszorút helyeztek el, majd továbbindultak az iskola udvarára.
Az ünnepség elején Mészáros Alexa Klaudia tolmácsolta Farkas Sándor országgyűlési képviselő szavait.
A 7. osztályosok közül Ambrus Dorka és Buják Napsugár búcsúzott a legöregebb diákoktól.
A végzősök nevében Takó Soma köszönte meg azt a sok törődést, amelyet az iskola dolgozóitól kaptak az elmúlt 8 évben. Sebők Réka verssel búcsúzott az iskolától.
Kismárton Beatrix és Kispál Kitti megköszönte a szülőknek a sok-sok segítséget , amelyet értük tettek. Majd minden nyolcadikos egy szál virággal köszöntötte édesanyját.
Pappné Guba Éva sok sikert kíván a nyolcadikosoknak választott középiskolájukban, és átadta a Petőfi Érem Bronz és Ezüst fokozatát a következő tanulóknak:

Petőfi Érem Bronz fokozat:
Domonics Dávid (8.a), Katona Nóra (8.a), Menyhárt Anna (8.a), Németh Mihály (8.a), Rabi Tímea (8.a), Takó Soma (8.a), Györgydeák Gergő (8.b), Lénárt Benedek (8.b), Sebők Réka (8.b), Balog Jázmin Gerda (8.c), Greksa Nóra Zea (8.c), Gyöngyösi Fanni Nikolett (8.c), Kismárton Beatrix (8.c), Lestyán Boldizsár Botond (8.c) és Olajos Anita (8.c).

Petőfi Érem Ezüst fokozat:
Gémes Gergő (8.a), Csókási Áron (8.c) és Nemes-Nagy Kitti (8.c).

Kistelek város is büszke tehetséges fiataljaira, ezért az önkormányzat nevében Darabos Gábor alpolgármester ajándékot adott át a következő tanulóknak:
Domonics Dávid (8.a), Sebők Réka (8.b) Csókási Áron (8.c).

A szülők segítsége nélkülözhetetlen egy iskola életében. A Szülői Munkaközösség nevében az iskola nevelőtestülete köszönetét fejezte ki a végzősök szüleinek:
Domonicsné Nagy Éva Etelka, Gémesné Szabó Ágnes, Magyar Anikó, Menyhárt Ágota Tünde, Némethné Lőkös Ágnes, Rabiné Vigh Zsuzsanna, Bozóné Győri Éva, Feketéné Korbély Margit, Sebők Erika, Szabóné Bitó Katalin, Virág Krisztina, Csányiné Korom Szimonetta, Csókási Ágnes, Horváthné Palatinusz Tünde, Szélné Bradanovics Bernadett, Lestyán Csaba.

A ballagás végén a nyolcadikosok színes lufikat engedtek a magasba.