Tájékoztató digitális oktatásról

Kedves Szülők és Gyerekek!

A mai naptól elkészítettük a tantermen kívüli oktatás Kisteleki Általános Iskolára vonatkozó szabályozását. Ennek értelmében két felületen töltjük fel a feladatokat:

KRÉTA

www.onlinetudas.hu

Az onlinetudás felületre a belépési azonosítókat az osztályfőnökök az 1-2. évfolyam számára kiküldik, a többiek számára  azonos az informatika órán használt azonosítóval;  a jelszó, azok számára akik még nem használták ezt a felületet egységesen: kistelek, amit az első belépéskor meg kell változtatni! Az új jelszót jól jegyezzük meg! Amennyiben nem sikerült belépni, akkor Pertics Piroska tanárnőt (perticsp@kistelekiiskola.hu) vagy Molnár Péter rendszergazdát (molnarp@kistelekiiskola.hu) keressétek!

Itt egy videó a jelszó módosításának folyamatáról:

Ezen a felületen minden tanuló látni fogja, mely tantárgyak (kurzusok) tartoznak hozzá és melyikben mi a feladat.

Tanáraitoktól ezen a felületen kérdezhettek is (üzenetküldés), ha valami kérdés merülne fel a feladatok megoldásával kapcsolatban.

A legkisebbeknek biztosan kell az első napokban szülői (nagytestvéri) segítség, de szerintünk gyorsan fog menni a felület használatának elsajátítása.

Kérünk mindenkit rendszeresen végezze el a feladatokat, hiszen ez most közös felelősségünk!

A tervezetten digitális formában működtetett oktatás olyan újszerű kihívás, amely mindannyiunktól fegyelmezettséget, kölcsönös együttműködést követel.

Még egy fontos dolog: Mindenki maradjon otthon!

 

Üdvözlettel:

Pappné Guba Éva
intézményvezető