Március 15-ei ünnepi műsor Kisteleken

Az iskola hatodik és nyolcadik osztályos tanulóinak fellépése során a diákok bemutatták a forradalom kitörésének pillanataitól az 1848-49-es eseményeket.

Kisteleken március 14-én, a Klebelsberg Művelődési Központban került sor az 1848-49-es forradalom és szabadságharc alkalmából rendezett ünnepség. Először a Kisteleki Általános Iskola diákjai tekinthették meg az előadást, majd a városi rendezvényen Kistelek intézményeinek vezetői és azok képviselői, a képviselő-testület tagjai, magánszemélyek, valamint az Árpád Fejedelem Katolikus Gimnázium és Szakgimnázium tanulói vettek részt.
 
A megjelenteket Pappné Guba Éva, az általános iskola igazgatója köszöntötte, a Himnuszt követően az iskola hatodik és nyolcadik osztályos tanulói adták az ünnepi műsort, melyben a forradalom kitörésének pillanataitól bemutatták a diákok az 1848-49-es eseményeket.
 

Fellépésük során ének, rap és tánc is volt a színpadon, melynek záró akkordjaként a Magyarország című dalt hallhatta a közönség. Végül az igazgató megköszönte a fellépő diákok és a felkészítő pedagógusok, segítők munkáját.

Szöveg: kistelekjaras.hu