Megyei bajnok lett kisteleki U9-es csapat

Sem a csoportmérkőzéseken, sem a döntőben nem találtak legyőzőre, így veretlenül lettek a megye legjobbjai a kisteleki futsalos fiúk.

Január 7-én vette kezdetét a megye első U9-es utánpótlás futsal bajnoksága. A Junior Sport Kistelek néven pályára lépő kisteleki csapat összesen négy fordulóban küzdött meg ellenfeleivel, és 12 mérkőzés során 11 győzelemmel, 61 rúgott és mindösszesen 6 kapott góllal, veretlenül jutott a megyei döntőbe.
 
 

A döntőt február 25-én rendezték meg Mórahalmon, ahol a kisteleki csapat a Szőregi RSE ellen 3:0-ás eredménnyel került a legjobb négy közé. Itt a Tápé Főnix Szeged ellen szintén magabiztos, 3:0-ás eredménnyel harcolta ki a döntőbe jutást. A döntőben a másik ágon győztes Maros Menti UFC volt az ellenfele, de ők sem tudták megállítani a kisteleki fiúkat, akik 1:0-ra győztek, és így kapott gól nélkül nyerték meg a megyei bajnokság döntőjét.

A csapat edzője Dancsok Csaba, a futsal csoportmérkőzések és a felkészülés  kapcsán pedig Lukács Zoltán látta el a segédedzői feladatokat.
 

A megyei bajnok csapat tagjai:

Gyurkó Zoltán, Héjjas Gergő, Csóka Zsolt, Sándor Bence, Személy Alex, Czékus Zénó, Czékus Zorka, Sejben Zalán, Szolnoki Áron, Belányi Ádám, Tóth – Andor Rajmund

Forrás: kistelekjaras.hu