Ballagás

Ismét eltelt egy év. Virágdíszbe öltözött az iskola június 17-én. A csengő hangjára elindultak a 8. osztályosok, és végig járták a jól ismert osztálytermeket. Megálltak a Petőfi szobornál, ahol Buják Napsugár elszavalt egy verset, és a végzősök egy koszorút helyeztek el, majd tovább sétáltak az iskola udvarára.
A 7. osztályosok közül Gombos Kata Fanni és Nagy Máté Vajk búcsúzott a legöregebb diákoktól.
A végzősök nevében Ambrus Dorka köszönte meg azt a sok törődést, amelyet az iskola dolgozóitól kaptak az elmúlt 8 évben. Mészáros Alexa Klaudia verssel búcsúzott az iskolától.
Susánszki Donát Marcell megköszönte a szülőknek a sok-sok segítséget, amelyet értük tettek. Majd minden nyolcadikos egy szál virággal köszöntötte édesanyját.
Pappné Guba Éva sok sikert kívánt a nyolcadikosoknak választott középiskolájukban, és átadta a Petőfi érem bronz és ezüst fokozatát a következő tanulóknak:

Petőfi érem bronz fokozat:
Buják Napsugár 8.a, Kálmán Anna 8.a, Papp Kitti 8.a, Sándor Mihály Ádám 8.a, Tóth Ádám Balázs 8.a, Muhel Anna 8.b,Bárkányi Lili 8.c, Mészáros Alexa Klaudia 8.c, Sehter Sára 8.

Petőfi érem ezüst fokozat: Ambrus Dorka 8.c

Kistelek város is büszke tehetséges fiataljaira, ezért az önkormányzat nevében Horváth János alpolgármester ajándékot adott át a következő tanulóknak:

Kálmán Anna 8.a
Muhel Anna  8.b
Amrus Dorka 8.c

A szülők segítsége nélkülözhetetlen egy iskola életében. A Szülői Munkaközösség nevében az iskola nevelőtestülete köszönetét fejezte ki a végzősök szüleinek:

8.a osztály:

Bujákné Szabó Krisztina
Sándorné Bitó Éva
Sándor Mihály
Pappné Guba Éva

8.b osztály:

Halász Sándorné
Igácsné Kun Erika
Tóthné László Erzsébet
Szilágyiné Hangonyi Brigitta

8.c osztály:

Balázs Rózsa
Gyóniné Rádi Erika
Sehterné Galbács Aranka
Sehter Tibor
Tóthné Halácsi Györgyi

A ballagás végén a nyolcadikosok színes lufikat engedtek a magasba.